neosellnoasell yeksell tesell teddsell oxinsell hasansell myufile

تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
توپ بوگير و تازه نگهدارنده میوه و سبزیجاتمناسب برای تازه نگهداشتن میوه و سبزیجات و رفع بوی نامطبوعافزایش دهنده طول عمر میوه و سبزیجاتقابلیت استفاده مکرر از توپ هاهر بسته ارسالی دارای 3 عدد توپ می باشددیگر نگران بو گرفتن مواد غذایی در یخچال خود نباشید.توپ های بوگير محصول جدیدی هستند که با قرار دادن این توپ ها در یخچال هم بوی میوه و سبزیجات و . . . را گرفته و هم آن ها را تازه نگهداری می کنند که با این کار شما می توانید آن ها را بدون اینکه فاسد شوند برای مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید . پکیج بوگير یخچال شامل 3 توپ بوگير می باشد . سالم و تازه نگه داشتن تا بیشتر از ۳ برابر از ویژگی های مهم توپ های بوگير بوده و ویژگی مهم دیگر این محصول این است که می توانید تا مدت ها از این 3 توپ استفاده کنید.
خـرید پستی >> قیمت فقـط :  14000 تـومـان  پرداخت وجه بعد از تحویل درب منزل

ادامه مطلب  
شناسه محصول: 835 موجود

توپ بوگير و تازه نگهدارنده میوه و سبزیجات


قیمت : 14,000تومان




برچسب ها :توپ بوگير و تازه نگهدارنده میوه و سبزیجات ,













توضیحات محصول





توپ بوگير و تازه نگهدارنده میوه و سبزیجاتمناسب برای تازه نگهداشتن میوه و سبزیجات و رفع بوی نامطبوعافزایش دهنده طول عمر میوه و سبزیجاتقابلیت استفاده مکرر از توپ هاهر بسته ارسالی دارای 3 عدد توپ می باشد
قیمت : 14000 تومان
دیگر نگران بو گرفتن مواد غذایی در یخچال خود نباشید.توپ های بوگير محصول جدیدی هستند که با قرار دادن این توپ ها در یخچال هم بوی میوه و سبزیجات و . . . را گرفته و هم آن ها را تازه نگهداری می کنند که با این کار شما می توانید آن ها

ادامه مطلب  
دانلود مقاله ساخت محلول ها


ساخت محلولها :1- محلولهای بافری:محلول بافر A :این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM 50 ،‌8/5=PH می باشد كه از محلول استوك آن ،‌با غلظت mM200 به طریقة زیر تهيه شد:مقدار g22/24 تریس بازی وزن شد و با ml800 آب مقطر در یك بشر یك لیتری مخلوط شد. PH این محلول با استفاده از محلول Hcl ،‌37% تا 8/5= pH پائین آورده شد. سپس حجم نهایی توسط آب مقطر به یك لیتر رسانده شد. محلول استوك بدست آمده ، 4 بار رقیق شد تا محلول بافر A حاصل شد.2-1- محلول بافر B:این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM50 ،‌8/6PH= می باشد كه همانند محلول بافر A تهيه شد با این تفاوت كه كاهش pH محلول تا 8/6=pH  صورت گرفت.3-1- محلول بافر C:این محلول ، بافر فسفات سدیم با غلظت mM10،8/6= pH است كه از محلول استوك آن با غلظت mM 100به طریقه زیر تهيه گردید:مقدار g81/35 نمك فس

ادامه مطلب  
طرح تولید بوگير های ضد باکتری معطر‎


طرح تولید بوگير های ضد باکتری معطر‎  درفرمت ورد 39 صفحه قابل ویرایش بررسی فنی طرح  بررسی روشها و تکنولوژیهای مناسب فرآیند تولید مورد نظرمحصولات طرح مورد نظر عبارتند از مایعات معطر با بوهای متفاوت که عمدتا از بوی میوه جات و یا گیاهان خوشبو استفاده می شود لذا مهمترین ماده ترکیبی این محلول همان اسانس میوه جات و یا گیاهان است که عامل اصلی تولید بوی مطبوع می باشد لذا تکنولوژی تولید عطر از قدیم الایام تا کنون تحولات بسیاری داشته بطوریکه از روشهای صد در صد سنتی به شیوه های کاملا صنعتی و با اتوماسیون بالا تبدیل گردیده و در طرح مذکور نیز از مکانیزم مناسبی که مبتنی بر تکنولوژی روز دنیاست استفاده می گردد. کلیدهای موفقیتانتخاب تکنولوژی مورد نظر و ذکر مزیت های آن   در انتخاب تکنولوژی اجرایی جهت طرح مورد نظر

ادامه مطلب  
129 دانلود تحقیق: بررسی کاربرد و انواع روشهای موجود فرآوری كانی آلونیت


         فرمت فایل:   ورد – Word و قابل ویرایشتعداد صفحات:    130  كانسار زاج كندی كانسار زاج كندی در 10 كیلومتری رودخانه قزل اوزن یا 110 كیلومتری منجیل در طول شرقی ’42 و   48 عرض شمالی ’57  و   36 واقع است . حداكثر ارتفاع آن 1800 متر از سطح دریا است در این منطقه چند كانسار آلونیت به نام های زون شید ، زون قلع     (فیض آباد)  و زون زاج كندی وجود دارد . این ناحیه كوهستانی با دره هایی ژرف است، تابستان گرم و زمستان معتدل دارد آب فراوان است . در زون زاج كندی آثار كارهای قدیمی دیده می شود . از نظر زمین شناسی بخش عمده ای از منطقه را توف ماسه ای خاكستری پالئوژ

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد محلول


14 صفحه word|فونت tahoma سایز 14| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیقغلظت محلول برای یک محلول معین ، مقدار ماده حل شده در واحد حجم حلال یا در واحد حجم محلول را غلظت ماده حل شده می‌گوییم. مهمترین نوع غلظتها که در آزمایشگاه بکار می‌رود مولاریته و نرمالیته است. مولاریته عبارت است از تعداد مولهای یک ماده که در یک لیتر محلول وجود دارد. به همین دلیل آن را مول بر لیتر یا M/L می‌گیرند. نرمالیته یک محلول عبارتست از تعداد هم ارز گرمهای (اکی والان گرم های) ماده موجود در یک لیتر محلول. نرمالیته را با N نشان می‌دهند. انواع محلولها محلولهای رقیق محلولهایی که غلظت ماده حل شده آنها نسبتا کم است. محلولهای غلیظ محلولهایی که غلظت نسبتا زیاد دارند. محلول سیر شده اگر مقدار ماده حل شده در یک محلول برابر با ان

ادامه مطلب  
ساخت محلولها


 فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات47- محلولهای بافری:1-1- محلول بافر A :این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM 50 ،‌8/5=PH می باشد كه از محلول استوك آن ،‌با غلظت mM200 به طریقة زیر تهيه شد:مقدار g22/24 تریس بازی وزن شد و با ml800 آب مقطر در یك بشر یك لیتری مخلوط شد. PH این محلول با استفاده از محلول Hcl ،‌37% تا 8/5= pH پائین آورده شد. سپس حجم نهایی توسط آب مقطر به یك لیتر رسانده شد. محلول استوك بدست آمده ، 4 بار رقیق شد تا محلول بافر A حاصل شد.2-1- محلول بافر B:این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM50 ،‌8/6PH= می باشد كه همانند محلول بافر A تهيه شد با این تفاوت كه كاهش pH محلول تا 8/6=pH صورت گرفت.3-1- محلول بافر C:این محلول ، بافر فسفات سدیم با غلظت mM10،8/6= pH است كه از محلول استوك آن با غلظت mM 100به طریقه زیر تهيه گردید:

ادامه مطلب  
پروژه و طرح تولید بوگير های ضد باکتری معطر‎


شرح مختصر :  فعالیت طرح مذبور در خصوص تولید انواع بوگير های ضد باکتری معطر می باشد که ضمن ایجاد رایحه مطبوع در کلیه فضاهای انسانی نقش بسیار موثری در ضد عفونی محیط و بهداشت آن دارد. لازم به ذکر است تنوع رایحه ها در 5 خط تولید وجود دارد که می تواند از جمله آنها (رایحه موز، طالبی ، هلو، نوشابه ، انواع گلهای خوشبو و سایر میوه جات ، را نام برد. محصولات طرح مورد نظر عبارتند از مایعات معطر با بوهای متفاوت که عمدتا از بوی میوه جات و یا گیاهان خوشبو استفاده می شود لذا مهمترین ماده ترکیبی این محلول همان اسانس میوه جات و یا گیاهان است که عامل اصلی تولید بوی مطبوع می باشد لذا تکنولوژی تولید عطر از قدیم الایام تا کنون تحولات بسیاری داشته بطوریکه از روشهای صد در صد سنتی به شیوه های کاملا صنعتی و با اتوماسیون بالا تبدیل گردیده و در طرح

ادامه مطلب  
فرمول تهيه محلول بوگير


این محلول بوگير برای بو زدائی از سرویس بهداشتی و مجاری فاضلاب در آشپزخانه و حمام و دستشویی کاربرد داردفرمت فایل پیدی اف و تعداد یک صفحه

ادامه مطلب  
فرمول تولید قطره بوگير کاسه توالت


این ترکیب یک محلول بوگير بسیار قوی است که چند قطره از آن بوی توالت را حذف می کنداین محلول سه عملکرد همزمان دارد  1- واکنش شیمیایی با مواد بوزا و خنثی کردن بو 2- مسدود کردن سطح مایع  داخل کاسه توالت فرنگی یا سیفون توالت ایرانی و ممانعت از انتشار بود3- کشتن باکتری های مولد بو و پیشگیری از رشد مجدد آنهااین فرمول در یک صفحه و با فرمت پی دی اف ارائه شده است 

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi